2016. május 6., péntek

Hahota Jóga az Everness Fesztiválon

A balatonkenesei-akarattyai Everness Fesztivál szombati napján Hahota Jóga foglalkozást tartunk a fesztivál vendégeinek. Mindenkit, aki ott van, vagy aki épp ezért jön oda, szeretettel várunk! Persze a Hahota Jógán kívül sok nagyszerű program is vár, ha eljössz, így az egész napot tartalmasan töltheted el!

Időpont: 2016.07.02.

Helyszín: Balatonkenese-Balatonakarattya, Part Üdülő (Koppány sor 41.)

A fesztiválra belépőjeggyel lehet bejutni, de természetesen a Hahotázás, mint mindig, most is ingyenes! Amúgy napijegyet a helyszínen is tudsz venni, bankkártyával és készpénzzel egyaránt.

12 éves korig a gyerekek ingyenesen látogathatják a fesztivált!

 


Budapesttől 95 km-re találod meg a Part Üdülőt (Balatonakarattya, Koppány sor 41.) Balatonkenese és Balatonakarattya határánál. A területet megközelítheted:
  • autóval – Budapest felől az M7-es autópályán haladva a 90. számú kijáratig, itt a 71-es számú útjelzés felé tarts Balatonvilágos/64/Enying/Balatonfüred irányába.
  • vonattal – Budapestről, a Déli pályaudvarról Csittényhegy (korábban Balatonkenese-Üdülőtelep) megállóig. Onnan már csak pár percet kell sétálnod visszafelé a Koppány soron, és meg is érkeztél.
  • busszal – Budapestről, a Népliget autóbusz-állomástól Balatonakarattya, Vasútállomás lejáró út megállóig. Innen kb. 20-30 perces sétával juthatsz el a fesztivál bejáratáig.Miről fogsz hallani?
  • Nevetésről, jókedvről, egészségről, stresszcsökkentésről.
Miről nem fogsz hallani?
  • Vallásról, politikáról, világnézeti hovatartozásról, bármiféle elvárásról.
Facebook-esemény ITT.

Ha még nem ismered a Hahota Jógát, de szeretnéd megtudni, mire való és hogyan működik, kattints ide: IDE.

"Love, Peace and Laughter" - azaz szeretet, béke és nevetés! Krisztián

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!