2016. január 1., péntek

Januári Hahotaklub!

Kedves még nem vagy már igencsak hahotázó Látogató! Íme az új év (és az Újév) első híre: a január sem telhet el kispesti Hahota-klub nélkül!

Itt a lehetőség, hogy TE is megismerkedj a Hahota Jógával, kortól, nemtől, vallási vagy politikai nézetedtől függetlenül - illetve hogy felfrissítsd az előző foglalkozásról hozott örömteli aktivitásodat!

Gyere el a következő foglalkozásra, Egy Kis Pesti Esti Kispesti Jóganevetésre, január 10-én!  

"Egy tipikus Hahota Jóga foglalkozás a gerjesztett nevetési gyakorlatok, a gyermeki játékosságot előhívó technikák, a mély jógalégzés és a lazító célú nyújtózkodás gyakorlatainak kellemes arányú keveréke. Ezeknek a gyakorlatoknak, melyeket közösségi tevékenységként végzünk, egész koncepciója a jógára épül, s ezáltal élettani egyensúlyt teremt bennünk - a test, a tudat és a lélek összekapcsolásával."


Szeretnéd kiűzni a stresszt az életedből? Szeretnél békét és örömöt találni a kapcsolataidban? Jól jönne ehhez egy könnyen elsajátítható módszer? Akkor itt a helyed, gyere el!


Január 10-én (vasárnap) nyílt napot tart a kispesti Shanti Jógasziget. A program keretében, 16.30-17.30 óra között Hahotaklub lesz a nagyteremben.  


A RÉSZVÉTEL a nyílt nap minden programján INGYENES!
A Hahota Jóga különlegessége, hogy nem vagy hátrányban, ha most találkozol a módszerrel először!
- Nem kell hozzá előképzettség, jógikus testalkat, nem kellenek izmos karok, kockás has - az enyém persze kockás, de eltakarja az úszógumi :)

Milyen öltözet szükséges a hahotázáshoz?
- Amiben jól érzed magad, és ami kényelmes! Lehet farmer, jógaruha, tornaruha, bármi.

Miről fogsz hallani?
- Nevetésről, jókedvről, egészségről, stresszcsökkentésről.

Miről nem fogsz hallani?
- Vallásról, politikáról, világnézeti hovatartozásról, bármiféle elvárásról.

További információkért kattints fönt "A Hahota Jóga" vagy a "Rólam" menüpontokra.

Várlak szeretettel! Krisztián
1 megjegyzés:

  1. Kispesten, a Shantiban leszünk, ami a autóval az Europark felől az Ady Endre úton közelíthető meg, vagy a Kőbánya-Kispest M3-as metró végállomástól a 151-es busszal a 3. megállóban kell leszállni, mely a ház előtt tesz le.

    VálaszTörlés

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!