2015. július 20., hétfő

Sting szerint a lényeg

Ne pazarold az idődet a nem megfelelő emberekre: az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan emberekkel töltsd el, akik elszívják az energiádat és az életkedvedet. Ha valaki azt szeretné, hogy jelen légy az életében, az helyet ad neked benne. Ne erőltesd rá magad olyan emberre, aki nem veszi észre a nagyszerűségedet!

Légy hű magadhoz, minden helyzetben, sose hazudj önmagadnak! Más embert sem szép dolog becsapni, hát még önmagadat!

Ne fordíts hátat a problémáidnak, mert ha így teszel, az megbosszulja magát! Nem kell egyszerre mindet megoldani, tedd meg apránként, lépésről lépésre. Amit nem tehetsz meg: nem söpörheted őket a szőnyeg alá. Végső soron a megoldott problémáid a te javadat szolgálják: erőssé és elszánttá tesznek.

Minden emberi kapcsolatnak célja van, minden találkozás okkal történik. Észre fogod venni az életed során, hogy kivel miért találkoztál, kitől mit tanultál. Ezért ne utasíts el senkit, mert nem tudhatod, hogy milyen célból toppant az életedbe!

Hagyd az önsajnálatot és a panaszkodást is! Vagy talán te ismersz olyan embert, aki az önsajnálatnak és a panaszkodásnak köszönheti a sikereit az életében?

Nyugodtan beismerheted, ha valami fáj, vagy ha nem úgy sikerült, ahogyan eltervezted. Attól nem leszel sem kevesebb, sem rosszabb ember, sőt!

Ahelyett, hogy arra koncentrálnál, ami hiányzik az életedből, gondolja arra, amid már megvan! Akkor majd meglátod, hogy a gazdagságnak nem feltétlenül a pénz a mérőeszköze.

"Be yourself, no matter what they say." - Légy önmagad, nem az számít, hogy mások mit mondanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!