2015. június 4., csütörtök

Stresszmentesítő praktikák!

Szeretnéd kiűzni a stresszt az életedből? Szeretnél békét és örömöt találni a kapcsolataidban? Jól jönne ehhez egy könnyen elsajátítható módszer? Akkor itt a helyed, gyere el!

Június 28-án, 10-11 óra között Hahota Klub lesz a kispesti Shanti Jógaszigeten. 

Kedves Barátom, Ismerősöm, Olvasóm! Itt az idő, hogy megismerkedj a Hahota Jógával, kortól, nemtől, vallási vagy politikai nézetedtől függetlenül! Gyere el a következő foglalkozásra! Jelentkezni az email-címemen lehet.

Miről fogsz hallani?
- Nevetésről, jókedvről, egészségről, stresszcsökkentésről.

Miről nem fogsz hallani?
- Vallásról, politikáról, világnézeti hovatartozásról, bármiféle elvárásról.

További információk a Hahota Jógáról: itt ni.

A Hahota Jóga húsz év alatt meghódította a világot. Több mint 70 országban alakultak Hahota Klubok, és többezer jógaklubban, iskolában, könyvtárban, valamint számtalan munkahelyen alkalmazzák ezt a módszert, mint a stresszcsökkentés egyik leghatásosabb és legegyszerűbb - valamint legolcsóbb - módját.

A Hahotaklub-foglalkozások mindig ingyenesek, Dr. Madan Kataria szándéka szerint, hiszen a nevetés nem jogdíjas. Ha azonban úgy érzed, szívesen támogatod a további Hahotaklub-foglalkozások létrejöttét, akkor a terembérhez való önkéntes hozzájárulást (500 Ft) köszönettel veszi a szervező.

Mindenkit, aki szeretne nevetni, aki szeretné a mindennapokban felhalmozott stresszt csökkenteni - korra, nemre, világnézetre, vallásra, jó vagy rossz kedvre való tekintet nélkül - szeretettel várunk!"Love, Peace and Laughter" - azaz szeretet, béke és nevetés!

1 megjegyzés:

  1. Ismét egy nagyszerű Hahota Klub sikeredett a vasárnapi találkozóból, köszönet érte a Shanti Jógaszigetnek és a résztvevőknek! Béke, Szeretet & Nevetés! Krisztián

    VálaszTörlés

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!