2015. április 16., csütörtök

Hahotavilágnap-találkozó

HAHOTAVILÁGNAP-TALÁLKOZÓ minden május első vasárnap (2015.05.03), 14:00 órakor

Helyszín: BUDAPEST, A GELLÉRT-HEGYI VÍZTÁROZÓ TETEJÉN

Az 1990-es évek közepe óta minden évben, május első vasárnapján ünnepli meg a világ a nemzetközi HAHOTA-VILÁGNAPOT! 2003. májusa óta Budapest - számos indiai, ausztráliai, amerikai és európai várossal egyetemben - szintén minden évben színhelyeként szolgál egy ilyen összejövetelnek.A helyszín a Gellért-hegy víztározó fölött elterülő, Duna-felőli parkja, az úgynevezett „Filozófusok szoborkertje”. Ez a park az Orom utca, a Sánc utca és a Hegyalja út hajlatában található, és számtalan módon megközelíthető tömegközlekedéssel illyetve gyalog vagy kerékpárral is!De miért is május a találkozó hónapja, s miért nem a szokásos április elseje? Egyszerűen azért, mert a hagyomány szerint április elseje az ugratás ideje, amikor egymás kárára nevetnek az emberek.

Hahotaklub-foglalkozások, valamint Hahota-világnap alkalmával viszont nem egymáson, hanem egymással, mind a maguk, mind pedig egymás örömére nevetnek, együtt, közösen.

A HAHOTAVILÁGNAP-TALÁLKOZÓ alkalmából valamennyi érdeklődőt hívunk ás várunk, hogy tartson velünk és próbálja ki egy órácskán át a társas nevetésnek ezt az örömteli, korhatár nélküli, gyermekien tiszta, játékos, önfeledt formáját, ingyen és bérmentve! Mindenki jöhet, aki tud, és bátran hozhat magával bárki mást is, aki hajlandó velünk együtt hahotázni!

És egy hivatalos hivatkozás: http://www.laughteryoga.org/english/events

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!