2014. október 21., kedd

Hahotaklub szombatonként Vecsésen!

Szeretettel várunk mindenkit novembertől is, szombatonként, 10.00-11.00 órakor, a Bálint Ágnes Kulturális Központban, az első emeleti Andrássy-teremben (a könyvtárral szemben, a folyosó másik végén).

A Hahota Jóga a nevetésnek olyan formája, ahol nem vicceken, nem komikus jeleneteken nevetünk, hanem feltételek nélkül. Egyszerűen azért, mert nevetni van kedvünk, s mert tudjuk, hogy a nevetésnek megannyi, egészséget és közérzetet javító hatása van.

A Hahota Jógát (Laughter Yoga) Dr. Madan Kataria alakította ki Indiában, és ma már szerte a világban több százezren gyakorolják annak hangulatjavító, energizáló és társas kapcsolatokat erősítő hatása miatt. A tradicionális jóga légzőgyakorlatait ötvözi a nevetéssel, melyek egymás hatását erősítik.

A gyakorlatok hétköznapi, sportos viseletben elvégezhetőek.

Vezeti: Erszény Krisztián, Hahotajóga-vezetőA  Bálint Ágnes Kulturális Központ egy fantasztikusan jó hely egy Hahotaklubnak, nagyon jó közösséggel rendelkezik, egy nagyon kedves városban, ami az otthonunk is egyben.

A Hahotaklub mindig ingyenes, egyedül a terembér kifizetéséhez fogadok el hozzájárulást (itt a terembér 1900 Ft/alkalom). Szeretettel várok mindenkit! :)

(további információk a Hahota Jógáról: itt ni.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!