2014. október 28., kedd

Hahota Jóga workshop

Hahota Jóga workshopot szervezünk az Asram Jógaközpontban!

Időpont: 2014 november 29., 14-17 óráig

Ára: 3 500 Ft (előzetes jelentkezés szükséges)

A workshopot legalább 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg; a férőhely 15 fő.

Tudtad, hogy akkor is tudsz nevetni, amikor egyáltalán nincs kedved hozzá és amikor nem vagy éppen boldog? És ehhez nem kell különleges humorérzék, sőt, lehet nevetni ok nélkül is – a Hahota Jóga módszerével!

A Hahota Jóga az egyik legújabb egészségügyi őrület, ami pár év alatt végigsöpört a világon!

A Hahota Jógában nem vicceken, nem komikus jeleneteken nevetünk, hanem feltételek nélkül. Egyszerűen azért, mert nevetni van kedvünk, s mert tudjuk, hogy a nevetésnek megannyi, egészséget és közérzetet javító hatása van.

A Hahota Jógát Dr. Madan Kataria alakította ki Indiában, Hasya Yoga vagy Laughter Yoga néven, és ma már szerte a világban százezren gyakorolják stresszcsökkentő, hangulatjavító, energetizáló és kapcsolatjavító hatása miatt. A hagyományos jóga légzőgyakorlatait ötvözi a nevetéssel, melyek egymás hatását erősítik.

A Hahota Jóga workshop más és több, mint egy Hahotaklub-foglalkozás: alaposabb csapatmunkáról van szó, így remek gyakorlás és ötletbörze a végzett nevetés-vezetőknek, és az új érdeklődők számára is nagyszerű élményt nyújt.

A gyakorlatok elvégzéséhez kényelmes viselet ajánlott.

Jelentkezni személyesen vagy a recepció elérhetőségein tudsz: Tel: 20/257-6151, email: asram.pest@gmail.com

Jelentkezéskor 2000 Ft előleg befizetését kérjük készpénzben, az Asram Jógaközpont bármelyik recepcióján, vagy átutalva.
Számlaszám: Yoga Room Kft. 11600006-00000000-64631170 (kérjük, a közleménybe írd bele, hogy „Jóganevetés workshop”, illetve a nevedet és a címedet. Cég esetén cégnév + pontos székhely címe szükséges!)Jelen esetben nem Hahota Klubról van szó, hanem egy workshopról.

További információk a Hahota Jógáról itt lelhetők föl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha építő szándékkal teszed, szólj hozzá bátran a bejegyzéshez!